Csillag Zoltán coach, tréner, tanácsadóSzeretek fejleszteni. Másokat, mások cégét, önmagamat. Ezért lettem coach és tréner.

Eredetileg reklámszakembernek tanultam a Külkereskedelmi Főiskolán, ám pályakezdőként Németországban helyezkedtem el az IBM-nél költségelemzőként. Néhány évvel később lehetőségem volt megalapítani és felépíteni egy svájci cég magyarországi és horvátországi képviseletét, amelyeket összesen 12 éven át sikeresen vezettem. Fiatal és tapasztalatlan cégvezetőként úgy éreztem, tanulnom és fejlődnöm kell ahhoz, hogy valódi vezetővé válhassak. Lényegében a tanulás határozta meg az elmúlt másfél évtizedemet.

Minden tanulmányom közül a leginkább meghatározó az a business és management coach képzés volt, amelyet az általam legnagyobbnak tartott hazai coach-mesternél végezhettem. Később az a nem várt megtiszteltetés ért, hogy másfél éven át személyesen dolgozhattam is vele.

Vezetői coachinggal és tréningekkel 2008-ban kezdtem el foglalkozni, kezdetben saját eszköztáramat bővítendő. A visszajelzések alapján idővel úgy láttam, hogy szakmai tapasztalatom olyan értéket képvisel, amit érdemes hozzám hasonló gyakorló cégvezetőkkel is megosztani. Öt évvel később láttam elérkezettnek az időt arra, hogy energiáimat  Megbízóim és az ő cégeik, munkatársaik fejlesztésének szenteljem. A vezetéstől azonban nem szakadtam el teljesen, jelenleg is közreműködöm egy horvátországi cég sikeres működtetésében.

Ha éppen nem coachingot vagy tréninget tartok, a saját munka-magánélet egyensúlyomon dolgozom. Segítségemre vannak ebben a párom, a gyerekeim, a kutyám és a szabadtéri sportok.

Mire számíthatsz a közös munka során?

Eddigi megbízóim szerint a következőkre:

– Rendszerekben való gondolkodás

– Gyakorlatias, sallangmentes megközelítés

– Őszinte visszajelzések és véleménynyilvánítás

– A konkrét megbízáson túlmutató elkötelezettség a közös sikerekért

– Tizenkilenc év hazai és nemzetközi környezetben szerzett szakmai tapasztalata

– Megbízásokat magyar, angol és német nyelven vállalok

 

Téged miben támogathatlak?

Csillag Zoltán

Executive coach, tréner, tanácsadó